Txarango s’acomiadaran el 19 de juny amb un últim disc anomenat “De vent i ales“. El nom del quart i últim treball de la banda ha estat presentat a través d’un documental autoproduït, que recupera algunes de les vivències i llocs on Txarango ha escrit les cançons del disc.

Entre les noves cançons que sonen durant el documental trobem ‘Les coses senzilles, ‘Si sabessis, ‘Avui que fas anys’, ‘La foguera’, ‘Bendita vida’, ‘Quan cau el sol’, ‘Nous camins’, ‘Aguacero’ o ‘És hora de tornar a casa’, que és la cançó que tanca un disc format per 16 peces.

Segons explica el grup del Ripollès, el disc es un cant d’agraïment a la vida, a deixar-se emportar pels seus camins, a estendre fort les ales i a fluir amb el vent. Ja es pot reservar a la seva pàgina web i rebre’l a casa el mateix 19 de juny.

- Publicitat -

La banda tenia la intenció de fer una gira de comiat que havia de començar el mes de juny, però a causa de la situació que es viu a tot el planeta es va haver de cancel·lar, sense poder donar una alternativa a tots els concerts anunciats.

El grup treballa intensament per poder oferir algun altre concert tant bon punt es puguin realitzar i demana a tothom que hagi adquirit entrades que se les guardi.