Txarango han emès un comunicat explicant que el seu quart disc arribarà el 19 de juny. Ha estat l’única cosa positiva del text, on la banda explica que s’ha vist obligada a posposar la seva gira “El gran circ” que havia de començar el mes de juny i que passava per tot el territori català amb les entrades exhaurides. El grup exposa que el govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenen cap horitzó on agafar-se.

Per aquest motiu es veuen obligats a cancel·lar-la, almenys tal com estava prevista. La gira “El gran circ” és molt complexe , amb moltes especificitats que la fan pràcticament impossible de traslladar en el temps. El grup està treballant per donar una resposta a aquesta situació i veure com poden reconvertir aquesta gira, però no és una tasca senzilla i no saben quan es podran dur a terme esdeveniments en directe.

Expliquen que el futur és incert, però estan totalment compromesos en programar nous concerts, per acollir totes les persones que tenien la seva entrada, i com és evident, retornar els diners de totes les persones que no vulguin o no puguin venir als nous concerts.

- Publicitat -

Pel que fa al Clownia Festival, el grup ha traslladat el festival directament al 2021 i les entrades adquirides seran vàlides per la nova data. S’anima a la gent a conservar les entrades i donar suport al festival, però qui vulgui podrà recuperar el seu cost. Les noves dates seran del 24 al 27 de juny.