En poc menys d’un mes, el festival ÍTACA es ‘desconfinarà’ i celebrarà una ‘Edició Limitada’ que inclourà sis concerts amb grups i artistes de referència del país: ​Els Amics de les Arts​, ​Andrea Motis​, ​El Petit de Cal Eril​, Ferran Palau, Sanjosex i Meritxell Neddermann​. Sota l’eslògan ‘L’espectacle ha de continuar’, les actuacions tindran lloc entre el 19 i el 27 de juny a les localitats empordaneses de Corçà i La Pera que col·laboren en la celebració dels concerts. Entrades a la venda al web del festival.

Els concerts d’aquesta ‘Edició Limitada’ ja formaven part de la programació de l’ÍTACA 2020 i s’han reubicat en altres dates i espais que permetin la seva celebració. Aquesta edició especial s’iniciarà el dia 19 de juny a Corçà amb els concerts d’El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, dues de les principals estrelles de l’univers musical català. Acompanyats per les seves respectives bandes, els dos músics interpretaran temes dels seus nous discos ​Energia fosca i ​Kevin​. Una nit per gaudir de dos dels grans talents de la música de casa nostra.

Agenda:

- Publicitat -

19 de juny, El Petit de Cal Eril i Ferran Palau, a Corçà
20 de juny, Els Amics de les Arts, a Corçà
26 de juny, Sanjosex i Meritxell Neddermann, a La Pera
27 de juny, Andrea Motis, JazzPera, a La Pera

Les actuacions, amb el públic assegut, tindran aforaments limitats a la normativa vigent i se celebraran amb les mesures de seguretat necessàries per garantir la salut d’artistes, tècnics, personal de producció i suport, i assistents.

El festival ha aconseguit ‘salvar’ la majoria de concerts de petit i mitjà format. En canvi, a causa de les limitacions actuals es veu obligat a posposar els concerts de gran format d’ÍTACA L’ESCALA, ÍTACA SANT JOAN o ÍTACA PALAFRUGELL que sobrepassen el nombre d’espectadors màxim autoritzat actualment per les autoritats. El festival estudia diverses opcions pels concerts multitudinaris: celebrar-los durant la tardor si les mesures sanitàries ho permeten o posposar-los al 2021. A banda dels concerts previstos en la seva ‘Edició limitada’, el festival només té confirmat un concert més aquest any amb l’actuació ja anunciada de ​Macedònia a l’​Espai Ter ​de Torroella de Montgrí el proper mes d’octubre.