El L’ÍTACA SANT JOAN 2024 serà l’escenari del Catalan Dream la nit de la Gran Revetlla a la platja de l’Estartit: The Tyets, Mushka i Julieta coincidiran per única vegada en un escenari aquest estiu i serà per oferir un concert irrepetible i carregat de sorpreses. L’ocasió s’ho valia i -poca broma- el festival ha fet públic l’anunci en una de les cridaneres pantalles gegants de Times Square, a la icònica intersecció d’avingudes de Manhattan. Un encreuament de camins similar al que ha fet coincidir les trajectòries artístiques dels tres artistes destacats de l’escena urbana catalana, que han enriquit la seva trajectòria a base de col·laboracions, creacions conjuntes i una forta amistat. És per això que el Catalan Dream tocarà el cel per Sant Joan, amb la congregació del trident urban del país i amb les Illes Medes de teló de fons en la que promet ser la Gran Revetlla de Catalunya.

L’anunci arriba després d’exhaurir en pocs dies les 500 entrades que s’han posat a la venda «a cegues» (sense anunciar cap artista) i a preu d’escàndol apostant com sempre per ser un festival popular a preus assequibles. El Festival ÍTACA anuncia els primers artistes confirmats a l’ÍTACA SANT JOAN 2024, que se celebrarà els dies 22 i 23 de juny. I no val a badar: aquesta mateixa setmana ÍTACA, Cultura i Acció també farà públics els primers noms del 22 de juny, el dissabte previ a la revetlla de Sant Joan.

Aquest avançament és la primera carta de presentació de L’ÍTACA SANT JOAN 2024. I cal seguir el festival de ben a prop: encara s’ha de desvelar un ampli desplegament de noms d’artistes que, a més de la platja de l’Estartit, ÍTACA oferirà a preus populars a diversos municipis empordanesos, potenciant l’essència del festival. L’objectiu: seguir millorant l’experiència del públic i fer arribar la cultura a tots els racons del territori amb una ferma voluntat d’oferir concerts a indrets emblemàtics, així com revitalitzar les places com a centre neuràlgic i pilar fonamental de la vida popular empordanesa. I és que l’any passat els espectacles de pagament de l’ÍTACA van cloure registrant més de 15.000 assistents, refermant la proposta com un dels cincs festivals de pagament de la Costa Brava amb major nombre d’espectadors.

- Publicitat -