Aquest 27 de maig s’ha presentat el cartell de la vintena edició del Primavera Sound, que enguany s’ha hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia de coronavirus.

Per la pròxima edició es mantenen bona part dels artistes que havien d’actuar enguany i sumant-me de nous. Entre els noms que veurem l’any vinent del 2 al 6 de juny trobem a The Strokes, Tame Impala, Tyler The Creator, Manel, The National, Beck, Gorillaz, Massive Attack, Charli XCX, Cigarettes after sex, Idles, Iggy Pop, Metronomy, Yo la Tengo, Jamie xx, Bad Bunny, Amaia, Pavement i molts més que encara s’han d’anunciar.

Totes les entrades adquirides per aquest any seran vàlides per l’any vinent i tots els que les conservin tindran beneficis especials. Tots els que vulguin els diners de les entrades ho podran sol·licitar a partir del 3 de juny al web del festival.

- Publicitat -