El Festival Cruïlla acaba d’emetre un comunicat anunciant l‘ajornament de l’edició d’enguany fins el 8 de juliol del 2021 a causa de la situació actual que es viu amb la pandèmia del coronavirus. L’organització treballa per mantenir el cartell actual i afegir nous artistes per la pròxima edició.

Les persones que tenien adquirides les entrades per l’edició d’enguany, podran conservar-les ja que seran vàlides pel pròxim any.

El Cruïlla no podrà celebrar-se com estava previst, però des del festival no volen deixar a la ciutat i a la gent sense música i per això han creat el Cruïlla XXS, un cicle d’esdeveniments que se celebrarà a diferents espais a l’aire lliure de Barcelona. L’organització està treballant amb llocs emblemàtics com el Recinte Modernista de Sant Pau, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya o el Poble Espanyol, entre d’altres.

- Publicitat -

El Cruïlla està preparant una programació àmplia amb més de 200 espectacles per a tots els gustos i edats, però en un format íntim i segur. Concerts de tots els estils, arts de carrer, monòlegs, circ i molt més.

Tot amb un aforament molt limitat, mesures sanitàries i de distància social i sempre complint les normatives vigents en cada moment, mentre poc a poc sortim del confinament.