La vintena edició del Primavera Sound ja és una realitat i és que finalment s’ha presentat el cartell d’enguany on trobem noms com The Strokes, The National, Lana del Rey, Tyler, The Creator, Disclosure, Beck, Cigarettes after sex, Iggy Pop, Massive Attack, King Gizzard & The Lizard Wizard, Young Thug, Dinosaur Jr, Caribou, Mabel, Black Lips, Fontaines D.C., Floating Points, The Jesus and Mary Chain, C Tangana, Bad Bunny i també presència d’artistes nacionals com Manel, Núria Graham, Bad Gyal, Ferran Palau o la ja confirmada Maria del Mar Bonet entre altres.

Gabi Ruíz va dir a Ràdio Primavera Sound que aquest seria el millor cartell de la història i des d’avui ja és una realitat.

Des d’avui mateix a les 10 del matí ja es poden tornar a adquirir els abonaments a partir de 195 euros.

- Publicitat -