El 2019 Lana del Rey ha tingut un molt bon any gràcies a la publicació de “Norman Fucking Rockwell”, un treball molt ben valorat per la crítica i considerat entre els millors llançaments de l’any. La cantant vol aprofitar el bon moment que té i abans de reis, concretament el dia 4 de gener publicarà un disc molt especial.

L’artista ha anunciat que editarà un disc de “spoken word“, un estil de poesia recitada i improvisada i que no sonarà molt net sinó tot el contrari. La cantant matisa que aquest no serà el seu següent disc “White Hot Forever” que encara està acabant de preparar.

Lana del Rey encara no sap com serà el procés de distribució del disc de “Spoken word”, però que les seves intencions és que costi un dòlar i que pretén donar la meitat dels beneficis a organitzacions que ajudin a les comunitats Nativo Americanas dels Estats Units, per ajudar a preservar els seus drets.

- Publicitat -