Avui la banda que va sacsejar a el món amb el seu retorn el 2016, Guns N ‘Roses ha anunciat dates per al 2020, el següent pas per a la seva fenomenal carrera. Començant el 20 de maig a Lisboa, Portugal, al Passeio Marítim de Alges, la gira trencarà els sostres dels recintes de tot Europa amb la seva enorme i estimat catàleg d’èxits. Fent parades a Espanya, Alemanya, Anglaterra, Suècia, Àustria, Itàlia, Suïssa, Polònia, República Txeca i Holanda, aquesta èpica sèrie de dates portarà a la banda a Dublín, Irlanda per una sèrie de concerts al Marlay Park el 27 de juny de 2020. s’anunciarà una data addicional a Escòcia el 2020.

L’única parada a Espanya, serà a Sevilla, el 23 de maig a l’Estadi Benito Villamarín.

Guns N ‘Roses està format per Axl Rose (veus i piano), Duff McKagan (baix), Slash (guitarra solista), Dizzy Reed (teclat), Richard Fortus (guitarra rítmica), Frank Ferrer (bateria) i Melissa Reese (teclat).

- Publicitat -

INFORMACIÓ D’ENTRADES:

Prevenda AMEX i Club de Fans el 17 i 18 de desembre
Prevenda per membres registrats en livenation.es a partir de l’19 de desembre a les 10:00 am

Entrades a la venda general el 20 de desembre a partir de les 10:00 am a través d’ livenation.es , Ticketmaster i El Corte Inglés