Durant uns dies, s’ha fet creure que els membres originals de la banda hard-rock i heavy metal Guns N’Roses farien una trobada tots junts. Però, ara ha sortit que el que realment estan planejant és la reedició del seu primer disc “Appetite for Destruction”, tret el 21 de juliol de 1987 per la discogràfica Geffen Records.

Un dels temes d’aquesta versió del disc és “Shadow of your love”, i la banda ha tret a Youtube com seran les cançons amb aquest nou so:

- Publicitat -

Aquesta edició serà un set composat per un disc en vinil i un CD, i el set de luxe (que sortirà el dia 29 de juny) estarà composat per: un llibre amb imatges, una còpia de la invitació a la gravació del videoclip “Welcome To The Jungle”, 6 pegats, 5 pues, 3 rèpliques d’entrades, 5 pins metàl·lics, 2 monedes col·leccionables, 5 anells, 1 USB amb la forma de la creu, 5 litografies, 6 tatuatges temporals, 2 pòsters i una bandana (rèplica de la bandera utilitzada als concerts dels anys 1985 i 1986.