Slash, el guitarrista de Guns n’Roses, ha explicat durant una entrevista que Guns n’Roses oferiran una petita gira de concerts durant el mes d’octubre i que posteriorment es tancaran per preparar un nou disc.

Actualment el guitarrista està centrat en el projecte amb Myles Kennedy i la gira que els està portant per tot el món, però quan l’acabi les seves intencions són les de centrar-se en la creació del nou disc dels Guns.

Així mateix, Slash ha explicat que també pensa editar nou material amb The Conspirators, sempre que li doni temps, però que creu que sí.

- Publicitat -

El darrer disc dels Guns n’Roses va ser “Chinese Democracy”, publicat el 2008 i amb Axl Rose, com a únic membre original del grup. Amb aquest nou disc que preparen, suposaria el primer des del doble disc “Use Your illusion” editat el 1991 i amb Slash i Duff McKagan.