La BBC ha presentat avui el llistat dels 10 nominats al BBC Sound of 2020, aquella famosa votació on cerca l’artista o nom de l’any vinent que tindrà molta repercussió al món i que no només se centra en artistes del Regne Unit.

Entre els noms d’enguany trobem a Yungblud, segurament el més famós, si més no les seves reproduccions a Spotify així ho asseguren. Entre la resta de noms trobem Arlo Parks, Celeste, Beabadoobee, Glasgow Joesef, Georgia, Joy Crookes, Squid, Easy Life i Inhaler.

Un d’ells potser aconseguirà el mateix reconeixement internacional que antics guanyadors del guardó com Adele, Years & Years o Sam Smith. Tot i això al seu moment Lady Gaga o Florence + The Machine no van resultar vencedores i les coses no els hi han anat gens malament tampoc.

- Publicitat -

El 9 de gener se sabrà el nom del guanyador.