Paul McCartney oferirà un concert a l’Estadi Olímpic de Barcelona el dia 17 de juny de l’any vinent en l’única parada que farà a l’estat de la seva gira “Freshen Up”.

Amb cançons com ‘Hey Jude’, ‘Live and Let Die’, ‘Band on the Run’ and ‘Let It Be’ l’experiència en directe de Paul McCartney és tot el que un amant de la música podria desitjar d’un concert de rock. Gairebé tres hores amb grans èxits dels darrers 50 anys de música, dotzenes de cançons de la carrera de Paul en solitari, Wings, i, per descomptat, del repertori dels Beatles que han format la banda sonora de les nostres vides.

Des de feia alguns dies la promotora Live Nation ja anava escalfant l’ambient amb algunes imatges del cantant i avui per fi s’ha confirmat la data, l’ubicació del concert i també que les entrades es posaran a la venda el 4 de desembre a Ticketmaster i punts habituals amb una prevenda a LiveNation.es a partir del 2 de desembre a les 12 del matí.

- Publicitat -