La banda californiana, Papa Roach, anuncia nova gira amb concert Barcelona a la sala Razzmatazz el 16 de febrer. A més, en aquesta ocasió, el grup ve acompanyat dels nord-americans Hollywood Undead.

“Aquesta gira era necessària des de fa molt de temps. Els fans ens estaven demanant que fóssim de gira amb Hollywood Undead – així que anem a donar-li a la gent el que vol! ‘” Diu Jacoby Shaddix, vocalista de Papa Roach. “Europa ha tingut alguns dels nostres shows favorits i la seva energia és sempre increïble. No podem esperar”

La banda tocarà temes del seu últim àlbum `Who Do You Trust? ‘, Incloent el tema del títol” Who Do You Trust? ” , “Renegade Music”, “Not The Only One”, i un retorn a les arrels del MC del líder Jacoby Shaddix amb el tema favorit dels fans “Elevate”.

- Publicitat -

Les entrades de la gira estaran a la venda l’1 de novembre a Ticketmaster i el dia abans hi haurà prevenda a LiveNation. Costaran 30 euros (+despeses).