A principis d’abril vam començar a sentir a parlar de Lil Nas X, aquest jove debutant que va situar la seva cançó a la posició 16 de la llista de country de la Billboard, fins que la revista va decidir retirar-la per considerar que no era de l’estil. Llavors el pare de Miley Cyrus va decidir fer una versió remix del tema que en pocs dies ja arribava a dalt de tot de les llistes.

I d’això ja fa 14 setmanes, les que aquesta cançó anomenada ‘Old Town Road‘ és la líder indiscutible dels Estats Units. Ningú fins al moment ha aconseguit treure-li el primer lloc. Ni Ed Sheeran amb Justin Bieber, ni Taylor Swift, ni Billie Eilish.

14 setmanes són moltes, però encara li queden dues setmanes de lideratge per empatar amb el ‘Despacito’ de Luis Fonsi, Daddy Yankee i Justin Bieber i amb l’èxit de Mariah Carey i Boyz II Men ‘One Sweet Day‘ que comparteixen el rècord absolut de setmanes consecutives a la primera posició amb 16. Al seu moment, ‘Despacito’ va perdre el lideratge de la mà de Taylor Swift amb ‘Look what you made me do’ i ara s’haurà de veure si altre cop l’artista aconsegueix desbancar aquesta inesperada revelació dels últims mesos.

- Publicitat -

Amb aquestes 14 setmanes de lideratge empata amb ‘Uptown Funk’ de Mark Ronson i Bruno Mars, ‘I gotta feeling’ de Black Eyed Peas, ‘We belong together’ de Mariah Carey, ‘Candle in the wind 1997’ d’Elton John, ‘Macarena’ de Los del Rio, ‘I’ll make love to you’ de Boyz II Men i ‘I will always love you’ de Whitney Houston.