Foto: Kevin Winter/Getty

Aquesta nit ha tingut lloc a Las Vegas la gala dels Billboard Music Awards on Cardi B partia com a gran favorita amb 21 nominacions en un total de 18 categories, però finalment el nom que ha sobresortit per sobre de la resta ha estat el del canadenc Drake que ha sumat 12 premis, entre ells el de millor artista, millor artista masculí, millor artista Billboard 200 i Hot 100 entre altres.

En l’apartat femení la vencedora ha estat Ariana Grande, mentre que el millor grup ha estat BTS. L’artista revelació ha recaigut en Juice Wrld.

Ella Mai, Ed Sheeran, The Weeknd, Elton John, The Chainsmokers o Imagine Dragons també han tingut el seu guardó al llarg de la gala, així com la banda sonora de “The Greatest Showman”, Maroon 5 o Panic! At The Disco. Mariah Carey va rebre el premi Icon per la seva trajectòria musical.

- Publicitat -

La gala també va deixar un bon grapat d’actuacions musicals com el duet entre Taylor Swift i Brendon Urie amb ME!, Jonas Brothers amb un medley dels seus èxits, Madonna i Maluma, Mariah Carey amb Kelly Clarkson i Paula Abdul o BTS amb Halsey.GUANYADORS

Top Artist:
Cardi B
Drake — WINNER
Ariana Grande
Post Malone
Travis Scott

Top New Artist:
Bazzi
Juice WRLD — WINNER
Lil Baby
Dua Lipa
Ella Mai

Billboard Chart Achievement Award:
Dan + Shay
Drake
Ariana Grande — WINNER
Lady Gaga & Bradley Cooper
Dua Lipa

Top Male Artist:
Drake — WINNER
Post Malone
Travis Scott
Ed Sheeran
XXXTentacion

Top Female Artist:
Cardi B
Ariana Grande — WINNER
Halsey
Ella Mai
Taylor Swift

Top Duo/Group:
BTS — WINNER
Dan + Shay
Imagine Dragons
Maroon 5
Panic! At The Disco

Top Billboard 200 Artist:
Drake — WINNER
Ariana Grande
Post Malone
Travis Scott
XXXTentacion

Top Hot 100 Artist:
Cardi B
Drake — WINNER
Ariana Grande
Juice Wrld
Post Malone