Foto: Sean erikkson

El 20 d’abril de l’any passat el DJ suec Tim Bergling, més conegut com Avicii se suïcidava amb tan sols 28 anys. Un any després de la seva mort el seu equip discogràfic ha anunciat la publicació de les darreres cançons amb les quals el productor estava treballant abans de morir. Una d’elles és ‘SOS’ que es presentarà el pròxim dia 10 d’abril i inclourà la veu d’Aloe Blacc, que ja havia col·laborat abans a ‘Wake me up’. També s’espera que el disc inclogui ‘Heaven’ amb Chris Martin de Coldplay i que al seu moment va ser filtrada a la xarxa.

Segons el comunicat de premsa, el músic estava a prop d’acabar un àlbum i va deixar cançons gairebé acabades i missatges de text sobre la música. Els seus col·laboradors han continuat amb el procés creatiu i han intentat acostar-se el més possible a la visió que li hauria donat el DJ.

El disc es dirà “Tim” i arribarà el 6 de juny. Tots els guanys del disc es destinaran a la Fundació Tim Bergling que la seva família va crear poc després de la mort del músic i que vol crear consciència sobre les malalties mentals i el suïcidi.

- Publicitat -