El Festival ÍTACA ha anunciat els grups que actuaran a l’ÍTACA Sant Joan 2018, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de juny a l’Estartit. Txarango, Che Sudaka, Doctor Krápula i, finalment, DJ Karlixx, actuaran el divendres 22; i Ebri Knight, Germà Negre, Pachawa Sound, Koers i DJ Gambeat Radio Bemba Sound System (baixista de la mítica formació Mano Negra de Manu Chao), el dissabte dia 23.

Aquests són els grups que formen el cartell de luxe de les dues nits festives del cap de setmana de Sant Joan que tindran lloc a la plaça de la Llevantina, a tocar del mar. La iniciativa està organitzada per la productora gironina Link Produccions, l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de l’Estartit i Massís del Montgrí Produccions Artístiques.

El festival, al qual actuarà per primer cop Txarango, ha posat en el dia d’avui les entrades dels dos a la venda i també diversos tipus d’abonaments. Entre les diferents opcions es troba una de 38 euros en la qual s’ofereix la zona de càmping per a poder estar tots dos dies i poder dormir al recinte. Finalment també es poden comprar les entrades per als dos dies per 17 euros sense l’opció del càmping.

- Publicitat -

Més info i entrades al web del festival.