El primer dels noms confirmats, David Byrne, és possiblement un dels artistes que millor representa la idea musical del Cruïlla, és una de les primeres estrelles del pop anglosaxó que es va obrir als ritmes llatins i africans, juntament amb Paul Simon i Peter Gabriel.

Damian Marley, torna al Cruïlla després de protagonitzar el 2015 un dels concerts més memorables de la història del festival. Aquest any presentarà el seu nou disc “Stony Hill” que acaba de ser publicat.

Com Damian Marley, la següent confirmació, també és un vell conegut pels seguidors del Cruïlla. Bomba Estéreo el grup més prometedor de Sud-amèrica que està conquistant el món.

- Publicitat -

Si David Byrne, Damian Marley i Bomba Estéreo són noms amb una àmplia trajectòria, Bugzy Malone està destinat a ser una de les descobertes a fer en el Cruïlla 2018. El de Manchester és el cap visible del Grime actual gràcies a un reguitzell de Mixtapes i EPs.

Izal per la seva banda també debuta a Cruïlla i ho farà presentant el seu nou disc “Vivo” i Joana Serrat “Dripping Springs”.

El Cruïlla tindrà lloc els dies 13 i 14 de juliol i els abonaments costen 105 euros al web del festival.