Si hi ha alguna cosa que ha quedat clar en aquests últims cinc anys és que el AMFest no només busca la diferència, també aposta per sons de qualitat que naveguen les freqüències més indòmites del rock intens. Prova d’això és la confirmació de propostes tan sòlides i personals com TSOWC, Marina Herlop o The Last 3 Lines.

Aquest any l’aposta reuneix el millor de la música intensa internacional amb noms de llarg recorregut, com And So I Watch You From Afar (Anar), que tornen al festival per injectar una dosi de visceralitat; Truckfighters (Sue), banda que encapçala des de fa anys els festivals de stoner més importants del panorama; LITE (Jp), un dels millors grups de math rock del món; el retorn del rock alternatiu de My Vitriol (Uk) després de 15 anys de silenci; The Suicide of Western Culture (Es), un dels grans grups nacionals amb el soroll intel·ligent com a bandera o The Last 3 Lines (Es), formació que des de 2007 confecciona sons progressius amb tot tipus d’elements psicodèlics.

Però un AMFest sense un vagó per a les novetats no és un AMFest. El rock alternatiu de Mourn (Es) o la malenconia post-rockera i bruta de Pg.Lost (Sue), s’entrellacen amb propostes tan suggerents i elegants com el piano de Marina Herlop (Es) o la bogeria sònica de Playback Maracas (És ). Un cartell que no es tanca al hardcore amb la inclusió de The Wax (Es) ni al post rock nacional amb la confirmació de Blak (Es) i que es reafirma en les novetats amb el post-metall de reminiscències doom de Degraey (Es).

- Publicitat -

Tot plegat tindrà lloc del 26 al 28 d’octubre a La 2 de l’Apolo. Entrades a la venda a Entradium.