El proper dijous 17 d’octubre es dóna el tret de sortida a les festes de presentació del VIDA 2020! En aquesta primera festa que se celebrarà a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (Roselló 515, Barcelona) actuaran Mourn i Cor Blanc.

La història de MOURN és una de les més al·lucinants del panorama nacional. Van publicar el seu primer àlbum sent menors d’edat – fitxant pel segell novaiorquès Captured Tracks – i des de llavors han rebut les millors crítiques, han publicat diversos àlbums i han girat pels Estats Units, Canadà, Europa i el Japó. Aquest passat 27 de setembre ha sortit a la llum el seu darrer disc, Mixtape (Subterfuge Records, 2019), que inclou dos temes propis i vuit versions de grups que han marcat la seva trajectòria musical, com The Cure, Hüsker Dü o The Replacements. En aquest disc experimenten amb altres formes de tocar i entendre les cançons, afegint un toc personal.

Cor Blanc és el projecte musical dream-pop de Mireia Bernat i Sergi Serra Mir, de Barcelona. A part de la seva música, el duo destaca pel seu univers estètic, amb una posada en escena que no deixa a ningú indiferent. Han gravat un nou EP de 4 cançons que començaran a presentar aquesta tardor, i que sortirà a finals d’any. De moment n’hem pogut escoltar el primer avançament, Perfect Blue.

- Publicitat -

L’entrada a la festa, com ja és habitual, serà gratuïta amb l’abonament del VIDA 2020 fins completar l’aforament, i pots convidar a un acompanyant perquè vagi amb tu!