La banda formada per Jazz Rodríguez, Carla Pérez i Leia Rodríguez ha anunciat a través d’Instagram que el pròxim 30 d’octubre sortirà a la llum el seu nou projecte “Self Worth. Es convertiria així en el seu quart LP, després de Mixtapes llançat l’any passat.

Les del Maresme, després de llançar “Call you Back” l’abril passat, també han presentat el segon dels senzills que s’inclourà a l’àlbum; “This Feeling is Disgusting”. Una cançó curta amb la intensitat característica de la banda, que anticipa les vibracions del nou disc. L’anunci arriba juntament amb un videoclip produït per Grulla Estudio.

- Publicitat -

En el missatge d’instagram també asseguren que és el seu projecte favorit fins al moment, cosa que fa augmentar les expectatives del llançament. La banda, amb força projecció internacional, s’ha consolidat en el panorama gràcies a éxits com “Otitis” i “Fun at the Geysers”

També s’ha anunciat el tracklist del nou àlbum, i veiem que les cançons que l’obren ja estan en les principals plataformes.

 1. This Feeling Is Disgusting
 2. Call You Back
 3. I’m In Trouble
 4. Men
 5. Gather, Really
 6. The Tree
 7. Stay There
 8. House Hold
 9. It’s A Frog’s World
 10. Worthy Mushroom
 11. Apathy
 12. The Family’s Broke