Cruïlla Barcelona, que tindrà lloc els propers 7 i 8 de juliol anuncia les primeres confirmacions al cartell: Los Fabulosos Cadillacs, The Lumineers, Kase.O, Youssou NDour i Patrice, uns primers noms que mostren la diversitat de la programació de l’edició 2017 del Festival.

The Lumineers, la banda de Denver convertida en una de les referències de l’Americana del segle XXI presentarà a Cruïlla Barcelona el seu nou i esperadíssim nou disc Cleopatra.

Si els de Denver destaquen per una trajectòria fulgurant, els següents confirmats per Cruïlla 2017, Los Fabulosos Cadillacs, ho fan per 25 anys de carrera que els han convertit en una de les bandes més importants del rock en espanyol. Amb la seva presència, el festival compleix un objectiu marcat des de la seva primera edició.

- Publicitat -

Un altre desig que el Festival compleix aquest any és la presència a l’escenari del Parc de Fòrum de Youssou NDour, figura clau de la música africana i una de les veus més potents i lúcides que ha donat el continent africà.

L’alemany Patrice, creador del Sweggae, presentant el seu recentment nou disc Life’s Blood és la darrera confirmació d’aquesta primera tanda.

Entrades a la venda al web del Cruïlla.