El divendres 11 de març, arribarà 7 Songs for An Endless Night, el nou disc de Mazoni, que dilluns vinent, presentarà en directe a la Sala Apolo de Barcelona.

Mazoni ha treballat al costat d’artistes de la talla de Brendan Lynch, mà dreta de gent com Paul Weller o Primal Scream.

El concert de presentació serà gratuït i pots aconseguir les invitacions, clicant aquí.

- Publicitat -

Per altra banda, aquesta setmana a través de l’App de la Sala Apolo, s’han presentat dues noves cançons del disc, una de les quals, Man in the shadows, ja se’n pot veure el videoclip, que ha dirigit Lyona.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ca_ES/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Mazoni – Man in the shadows
Has mirat l’APPOLO aquesta setmana? A l’apartat “àudio” hi ha dues cançons noves… de Mazoni! Avui estrenem en exclusiva el seu nou vídeo (fet per Lyona) i et convidem al seu concert-presentació de dilluns!Invites: http://bit.ly/1TahEP8
Posted by Sala Apolo on dijous, 3 / març / 2016