El que havia de ser una gran nit per tots els que estàvem a la Sala Bikini, ha acabat sent una nit d’allò més amarga, amb la cancel·lació del concert de Kodaline, que 15 minuts després de l’hora prevista per l’inici del seu concert, han sortit sobre l’escenari, per explicar que Steve Garrigan, el vocalista del grup, no s’havia trobat bé i se l’havien hagut d’emportar en ambulància a l’hospital.

Així mateix, la banda ha promès tornar a Barcelona, tan aviat com sigui possible.

Una autèntica llàstima, ja que la nit havia començat d’allò més bé, amb All Tvvins, una banda a tenir molt en compte i que havia deixat el llistó ben amunt, abans de l’esperada arribada dels irlandesos.

- Publicitat -

A partir de divendres 11, els diners de les entrades seran retornats pel mateix sistema on van ser adquirides.

El concert de Madrid, finalment es farà, ja que el cantant s’ha recuperat a temps.