Aquesta setmana arriba l’esperat debut del DJ Sigala, del qual ja n’hem escoltat un bon grapat de cançons com Easy love, Sweet loving, Give me your love o Just god paid. El treball inclou un gran nombre de col·laboracions i des d’avui ja està a la venda.
També aquesta setmana podem escoltar nous discs dels irlandesos Kodaline, de Chic i Nile Rodgers (també amb moltes col·laboracions), Rod Stewart o recopilatoris d’artistes com Tom Petty o Aretha Franklin. I el català Miquel Abras edita dos discs, molt diferents l’un amb l’altre.

Sigala – Brighter days – Spotify
Nile Rodgers – It’s about time – Spotify
Kodaline – Politics of living – Spotify
Rod Stewart – Blood red roses – Spotify
Miquel Abras – Punt de no retorn – Spotify
Tom Petty – An American Treasure – Spotify
Cher – Dancing Queen – Spotify
Cypress Hill – Elephants on acid – Spotify
Mini Mansions – Works every time – Spotify
Aretha Franklin – The Atlantic Singles Collection 1967-1970 – Spotify
Miquel Abras – Punt de Partida – Spotify
- Publicitat -