La majoria de festivals del planeta, van desvelant els noms que formaran part del cartell, però no el Primavera Sound, que enguany només se’n sap un, i no precisament perquè ho hagin dit des de l’organització.

Ara s’ha donat a conèixer el cartell del Governors Ball Music Festival 2016, que té lloc a Nova York i que coincideix per dates amb el festival català. Això, serveix en part, per descartar possibles grups que malauradament no passaran per Barcelona durant el Primavera Sound.

És el cas de noms com, Chvrches, Years & Years, The Killers, Death Cab For Cutie, Beck, Two Door Cinema Club, The Strokes, Jamie xx, M83 o Kanye West, que estaran en el festival americà.

- Publicitat -

Per cert que els abonaments del Primavera, costen 175 euros (+iva), fins al dia que es presenti tot el cartell.