Males notícies pels amants de la bona música en directe. Després d’onze anys, el popArb posarà punt final després de l’edició d’enguany.

L’organització del popArb desitjava i confiava que una programació atrevida, a parer seu, tremendament interessant i de qualitat com la d’enguany, despertaria l’interès del públic que ha assistit al festival els darrers últims anys. Però no ha estat així. Les coses no sempre surten com un espera. La venda d’entrades no està funcionant al ritme que el popArb requereix per tal d’assegurar-ne la continuïtat.

Malgrat tot, l’equip del festival està convençut que tots aquells que ja han comprat l’entrada i els que vulguin adquirir-la per acomiadar-se del popArb en l’onzena i darrera edició, gaudiran del millor final possible.

- Publicitat -

Entrades a la venda al web oficial.