El festival popArb ha anunciat els noms de Joan Colomo, Mazoni, L’Hereu Escampa, Miqui Puig i l’Agrupació Cicloturista, Sanjosex o Raydibaum, pel cartell de la desena edició del festival, que tindrà lloc del 26 al 28 de juny a Arbúcies.
Aquests noms s’afegeixen als ja coneguts de, Animic, Cabo San Roque, Carlos Cros, Dj Delafé, Dj Phil Musical, Guillamino & the Control Z’s, Joana Serrat, Lasers, Mishima, Renaldo & Clara, The Free Fall Band, Barbacoa, Caïm Riba, Dj Amable, Dj Txarly Brown, Manel, Me and the Bees, Pau Riba & Pascal Comelade, Refree i Xavi Alías.
A més d’un gran cartell per celebrar aquests 10 anys de popArb, el festival presenta una sèrie de novetats: per una banda l’ampliació de les activitats compreses en el festival a tres dies, amb concerts el dijous 26 de juny a Can Torres: Joana Serrat, Guillamino i Miqui Puig en la seva vessant com a dj.  
Però aquesta no serà l’única festa per celebrar els 10 anys, de fet, aquesta nit a l’Antiga Fàbrica Damm tindrà lloc la festa oficial de celebració dels 10 anys del popArb amb les actuacions de Jordi Lanuza, Louise Sansom, Carles Sanjosé, Miqui Puig, Miguel Ángel Blanca, Roger Mas, Jaume Pla, David Carabén, Ramón Rodríguez, Joan Colomo entre d’altres que interpretaran cada un una cançó en format acústic i qui sap, pot ser alguna cançó a mitges. Serà una nit per celebrar aquests 10 popArbs (9+1) i per jugar.  
popArb aquest any serà molt més que música, ja que hi haurà tres exposicions, dues d’art contemporani i una de fotografia i el dissabte 10 ens llancem a l’estany de Banyoles amb els companys de la xarxa A-petit. 
- Publicitat -