Avui s’ha presentat la primera edició de Clownia, un nou festival que acollirà Sant Joan de les Abadesses els dies 2 i 3 de maig. Es tracta d’una iniciativa organitzada pel grup Txarango conjuntament amb la seva empresa de management, Èxits Management.

Clownia és una ciutat, un món ideal que engloba l’imaginari de la banda. D’aquesta manera expliquen el nom d’aquest nou festival on volen reflectir i portar a la realitat tot aquest imaginari que Txarango ha anat creant al llarg del seu camí.

Entre les propostes que acollirà, hi haurà diferents grups que s’han creuat pel camí de Txarango al llarg de la gira que van fer per presentar el seu primer disc. Hi trobem a Els Catarres, Buhos, La Troba Kung-Fú o Strombers, entre d’altres.

- Publicitat -

Els abonaments costen 27 euros i són vàlids pels dos dies de festival. Es poden adquirir al web del festival.

A Clownia, Txarango oferirà el concert de presentació del seu segon disc Som riu, que sortirà a la venda el proper 18 de març. Precisament avui, la banda ha estrenat el videoclip del primer senzill, Músic de carrer.

)