Aquest matí el festival Cruïlla Barcelona, ha anunciat els primers noms de l’edició 2014 d’aquest festival de música, que se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol al Parc del Fòrum.

Entre els primers noms destaca la francesa Zaz, en la seva primera actuació al nostre país, després de l’enorme fama que ha aconseguit al seu país amb la perfecta combinació de blues, rock i jazz.
També Imelda May, una cantant de Dublín, que se la comparà amb les grans de la música jazz, com són Billie Holiday, Dinah Washington i la reina del rockabilly, Wanda Jackson.

Des del país basc, arriben Berri Txarrak, amb la seva proposta sempre rockera, amb 20 anys a l’esquena i amb ganes de donar molta marxa en la seva gira de celebració, on repassaran el bo i millor de la seva carrera musical.

- Publicitat -

La banda espanyola Vetusta Morla, vindrà a repassar el seu darrer disc La Deriva, mentre que Calle 13, tornen al Cruïlla, per presentar el seu nou treball, que ha comptat amb la col·laboració de Tom Morello (Rage Against The Machine).

El preu dels abonaments és de 50 euros, pels dos dies de festival.

Més info a Cruïlla Barcelona