Aquest any la 12a edició del Festival Acústica de Figueres se celebrarà del 28 d’agost a l’1 de setembre amb un cartell força complet.

Hi destaquen els concerts dels grups més importants del panorama musical català com Manel, Gossos, La Pegatina, Brams, Els Catarres, Blaumut, Cesk Freixas amb Miquel Abras, Andreu Rifé, Mali Vanili i Acció. També hi participaran Paco Ibáñez i Delafé y las Flores Azules.

La majoria dels concerts que componen el festival seran gratuïts com ja és costum en les darreres edicions. Hi haurà escenaris oberts a tothom a la Rambla, la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça Josep Pla i Plaça Catalunya. Com l’any passat el Teatre Jardí serà el lloc on se celebraran els concerts de pagament com el de Manel i Paco Ibáñez.

Podeu comprar les entrades i trobar més informació a: www.festivalacustica.cat

- Publicitat -