El mes d’abril comença amb “Karaoke” el nou disc de la Suu, format per vuit noves cançons, amb un so més festiu. També trobem nou material dels Auxili, Gemma Humet, Ariox i Galgo Lento, Bounce Twice, Pol Batlle, Manzau, Samuel López, Xanguito i evidentment “Retrats” el debut dels Sexenni és un altre dels discs destacats de la setmana.

Pel que fa a nivell internacional trobem el disc en directe de Miley Cyrus o el retorn després de 6 anys dels Red Hot Chili Peppers.

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals en trobem de Sabana, Harry Styles, Shawn Mendes, Mishima, Porto Bello, Aitana, Arsènic amb La Fúmiga, Kehlani amb Justin Bieber, 5 Seconds of Summer, Chris Brown, Angel Olsen, Liam Gallagher, Maria Jaume, Cactus amb Dupla, P.A.W.N. Gang, Foals, The Killers o Tom Odell.

Totes elles les pots escoltar a la nostra llista de Spotify que actualitzem cada divendres.