Maria Jaume estrena avui divendres el single “2008“, que ja sona a totes les plataformes i arriba acompanyat d’un videoclip realitzat per Roger Mitjans. És el primer avançament del seu esperat nou disc, “Voltes i voltes”, que es publicarà el 13 de maig.

Un Renault blanc circula pels polígons donant voltes i voltes per esborrar els records. El nou single de Maria Jaume, “2008”, és un caramel agredolç on el pop lluminós contrasta amb l’habitual acidesa de les lletres de la mallorquina.

Després de l’excel·lent acollida del seu àlbum de debut “Fins a maig no revisc”, Maria Jaume torna amb “Voltes i voltes”, on fuig de la malenconia i afronta el pas cap a una sonoritat més pop. El nou disc està produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Victor Ayuso (Renaldo & Clara) i compta també amb la participació del nostre company Pep Saula a la mescla.

- Publicitat -

Amb el nou disc, Maria Jaume també tornarà als escenaris acompanyada d’una nova banda, amb Lluís Cabot (baix), Joan Vallbona (guitarra) i Joan Torner (bateria).

La gira començarà el 6 de maig a la FIM Vila-seca, aterrarà al Primavera Sound i passarà també per València, on Maria Jaume obrirà el concert d’Antònia Font. Aquests són tots els concerts confirmats fins ara:

06/5 Vila-seca – FiM Vila-seca
14/5 Manresa – Festival FABA
19/5 Sabadell – Festival Embassa’t
21/5 Porreres – Barnasants / Teatre de Porreres
07/6 Barcelona – Primavera Sound / Luz de Gas
17/6 Calvià – Sala Palmanova
09/7 València – Jardins de Vivers (amb Antònia Font)