Maria Jaume publica avui divendres el seu esperat disc de debut, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé i fruit d’haver guanyat la darrera edició del concurs Sona 9. Ja està disponible des d’ara mateix en vinil, CD i digital.

Propera i sincera, crua i transparent, el seu folk acústic estén un pont entre les grans cantautores de l’indie contemporani (Julia Jackin, Stella Donnelly, Angel Olsen) i la fecunda escena mallorquina actual, tal com ja va revelar amb el primer senzill “Autonomia per principiants” o amb la cançó que obre el disc, l’emblemàtica “Terra banyada”.

La primera ocasió d’escoltar el disc en viu serà aquest dissabte al Cranc Festival de Maó (Menorca). Anteriorment, Maria Jaume ha actuat ja en festivals com Vespres d’Hivern, Tastautors, Mobofest, Portalblau, Acústica… També va pujar a l’escenari del Teatre Principal de Palma al costat de Miquel Serra i just abans de l’estiu va oferir un concert en streaming per al Primavera Sound.

- Publicitat -