James Blunt fa uns anys que no para d’oferir col·laboracions amb artistes de música electrònica com Robin Schulz, Alle Farben o Lost Frequencies, però no sabíem absolutament res de la seva carrera en solitari. Fins avui que ha anunciat un nou disc, sota el títol de “Once upon a mind” i que es publicarà el 25 d’octubre.

Sobre el nou disc Blunt ha dit que és el més honest que mai ha fet i li ha fet recordar al seu primer treball “Back to Bedlam”, pel fet d’escriure sobre coses que li han passat. Les cançons del nou disc representen coses que li han passat o que està passant en aquest moment.

El primer senzill del disc és ‘Cold‘ i ja està disponible a Youtube.

- Publicitat -

Tracklist

1. The Truth
2. Cold
3. Champions
4. Monsters
5. Youngster
6. 5 Miles
7. How It Feels to Be Alive
8. I Told You
9. Halfway
10. Stop the Clock
11. The Greatest