Paul McCartney s’ha posicionat al número 1 en vendes als Estats Units amb el seu últim àlbum, Egypt Station. El disc, publicat el 7 de setembre de 2018, ha permès al cantant arribar a una posició en vendes que no ha tingut des de l’any 1982. Tug of War és el nom del primer àlbum en solitari de McCartney que va arribar a ser número u, ara fa 36 anys. De fet, McCartney ha assolit “el interval més gran entre números u per part d’un artista viu”, segons la reputada revista nordamericana Billboard. La revista també ha fet públic el nombre de vendes d’Egypt Station: en total 153.000 la primera setmana, 147.000 de les quals a través de mitjans tradicionals i la resta per streaming.
Simultàniament a l’èxit d’Egypt Station, Paul McCartney ha publicat el videoclip d’una de les seves cançons més recents, Back In Brazil.

- Publicitat -