No ha sigut una època fàcil pel grup australià després de la publicació del seu setzè disc “Rock or Bust” l’any 2014, ja que un parell d’anys més tard, durant la gira, el vocalista Brian Johnson (qui substituïa a Bon Scott després de la seva mort) es va veure obligat a deixar el món de la música a causa d’uns problemes auditius que podien acabar en sordera permanent. Tot i això, el grup va saber superar el conflicte posant com a substitut al mateix Axl Rose, de Guns n’ Roses.
Malgrat aquesta solució, just abans d’acabar la gira, el baixista del grup des de 1977, Cliff Williams, va anunciar la seva retirada del grup a causa dels canvis interns que aquest havia patit. A això se li ha de sumar també la sortida de grup de Phil Rudd a causa d’uns problemes judicials a Austràlia a causa del seu mode de vida. A més, un any més tard, el 2017, el grup va haver d’afrontar un cop molt dur quan Malcolm Young, el seu guitarrista fundador ja retirat a causa d’una demència, va morir a l’edat de 64 anys.
Quan va acabar la gira Rock or Bust el setembre de 2016, tot apuntava al final d’un dels grups més importants de l’era del rock, ja que només quedava el guitarrista Angus Young com a únic punt de suport i integrant original, però estava clar que no anava a ser fàcil que el grup es precipités.
I és que és el mateix Angus Young qui està decidit a continuar amb la banda i la seva bona música, i tot i que s’especulava sobre que el vocalista principal seria Axl Rose, hi ha hagut un gir en els esdeveniments.
El compte d’un grup de fans de la banda a Twitter ha publicat unes fotografies de l’Angus als Warehouse Studios de Vancouver, al Canadà, lloc on van gravar els seus últims tres àlbums (Rock or Bust, Black Ice i Stiff Upper Lip), fet que ha portat a pensar que hi haurà nou àlbum pròximament.
Però això no és l’única notícia important, ja que a part de l’Angus, també s’han filtrat fotografies del vocalista Brian Johnson i el bateria Phil Rudd, juntament amb l’Stevie Young, que és el nebot de l’Angus i el Malcolm, i que s’encarrega de la guitarra rítmica. A més, també s’ha vist al productor Mike Fraser, qui ja havia treballat diverses vegades amb el mític grup,
Sense cap publicació oficial del grup, l’única cosa clara és que AC/DC torna amb més força que mai com si d’un fènix es tractés, ressorgint de les seves mateixes cendres.
Les fotografies han sigut fetes per Glenn Slavens i Crystal Lamber, fans que viuen al costat de l’estudi. Si les voleu veure, aquí us les deixem:

 - Publicitat -