AC/DC han compartit avui a través de les xarxes socials una imatge on es poden veure els components que podrem escoltar en el seu nou disc: Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd, Stevie Young i Angus Young.

Els ciutadans del Regne Unit han tingut una bona sorpresa en comprar el diari aquest dimecres, ja que apareixien moltes imatges del grup i amb frases com “Estàs llest?” i un misteriós logotip amb “PWR-UP”, que ja havia aparegut amb anterioritat als afores de l’antic institut d’Angus Young a Sidney.

De moment el grup australià ja ha reactivat les seves xarxes socials, fet que fa pensar que molt aviat podrem escoltar una primera cançó i detalls del nou disc.

- Publicitat -

De fet la setmana passada es van filtrar unes imatges que podrien formar part del nou videoclip, tot i que ràpidament van ser eliminades.