Zayn Malik acaba d’estrenar nou videoclip pel seu tema “Entertainer”, un videoclip que, tot i seguir la mateixa temàtica que l’anterior, espera tenir més èxit. Després d’arribar al numero 1 a diversos països amb “Dusk Till Down” el darrer tema de Zayn “Let Me” no va complir les expectatives de l’artista.

El productor musical Henrique Andrade, famós per haver treballat amb artistes com Justin Bieber, ha estat l’encarregat de produir “Entertainer”. No obstant, no és la primera vegada que Andrade col·labora amb Malik, el productor va formar part de l’equip que va realitzar el seu primer àlbum “Mind of Mine”.

“Entertainer” és un dels temes que formarà part del segon disc de Zayn, juntament amb “Let Me”, tot i que se’n coneixen alguns temes, la tracklist de l’àlbum encara no s’ha fet pública. Poques hores després que el videoclip hagi arribat a YouTube, ja està a punt d’assolir els tres milions de visualitzacions i ocupa el número 22 en tendències.

- Publicitat -