Ha arribat el dia que molts seguidors de l’Alfred García esperaven des de feia moltes setmanes, el de la publicació del seu disc “1016“, on trobem fins a quatre col·laboracions, una de les quals amb la seva companya d’acadèmia Amaia Romero, ni més ni menys que a una de les cançons en català que trobem al disc.

També aquesta setmana arriben nous treballs de The Chainsmokers, Zayn, The Decemberists o el pas de Bruce Springsteen per Broadway i on podem escoltar les seves cançons en un format diferent del que ens té acostumats. El debut de Benny Blanco i la banda sonora de Spiderman completen les novetats més destacades que ja estan disponibles a Spotify.

Alfred Garcia – 1016

- Publicitat -

The Chainsmokers – Sick boy

Zayn – Icarus Falls

Bruce Springsteen – On Broadway

The Decemberists – Traveling on

Benny Blanco – Friends keep secrets

BSO – Spider-man