La tercera setmana d’octubre està a punt d’acabar i ens ha portat algunes meravelles que, des de Per No Dir Res, volem compartir amb tu. Els últims set dies han vingut plens de novetats d’artistes que ens agraden molt (i sabem que a tu també), així que, comencem.

La famosíssima Dua Lipa ha tornat amb Kiss and Make Up, una col·laboració amb BlackPink molt esperada pels seus fans. Zayn ha publicat Fingers, una cançó que parla d’un amor del passat; Major Lazer ha llançat Blow That Smoke, juntament amb Tove Lo; i Zara Larsson ha estrenat Ruin My Life, un tema que, segons ella mateixa ha dit, deixa veure una part més fosca de la seva persona, parlant d’una relació tòxica. Post Malone ha presentat Sunflower, inclosa a la banda sonora de ‘Spiderman: Un Nuevo Universo’; Martin Garrix ha tornat amb Waiting For Tomorrow, en col·laboració amb Pierce Fulton i Mike Shinoda; James Arthur ha llançat Empty Space; The 1975 ha publicat It’s Not Living (If It’s Not With You); Coldplay ha penjat el directe a São Paulo de la seva coneguda Viva la Vida; i MØ ha tornat amb Blur.

- Publicitat -