Jessie J torna amb nova música, després de quatre anys sense presentar cap tema, la cantant britànica publicarà el seu nou disc R.O.S.E. la setmana vinent.

El nou treball d’estudi de l’artista es tracta d’un àlbum amb una certa particularitat, i és que l’artista publicarà les cançons en quatre sub-discs durant la penúltima setmana de mes, concretament els dies 22, 23, 24 i 25 de maig. Les quatre entregues, que contindran quatre temes cadascuna, són: “R.ealisations”, “O.bsessions”, “S.ex” i “E.mpowerment”.

Jessie J, emocionada per l’estrena del seu nou disc ha declarat: “Sembla mentida que hagin passat quatre anys des que vaig treure nova música. He crescut molt durant aquests anys. Es pot notar en la meva música, les cançons de R.O.S.E. són simplement un recull del que canto al meu dia a dia. Estic molt agraïda i feliç quer tots els que han estat esperant aquest disc puguin tenir-lo finalment.”

- Publicitat -

Aquí us deixem les cançons que contindrà el nou àlbum de Jessie J, el proper 22 de maig estarà disponible la primera entrega del disc: “R.ealisations”.

R.EALISATIONS
-Oh Lord (Interlude)
-Think About That
-Dopamine
-Easy On Me

O.BSESSIONS
-Real Deal
-Pretty
-Not My Ex
Four Letter Word

S.EX
-Queen
-One Night Lover
-Dangerous
-Play

E.MPOWERMENT
-Glory
-Rose Challenge (Interlude)
-Someone’s Lady
-I Believe In Love