“Jordi” és el títol del disc que Maroon 5 presenten aquest divendres i on figuren un bon grapat de col·laboracions, entre elles les d’artistes de música urbana com Anuel AA, que participa a l’edició deluxe del treball.

Garbage presenten “No Gods No Masters” la seva nova col·lecció de cançons formada per dos discs i 19 peces.

- Publicitat -

Marshmello amb “Shockwave”, Mahmood amb “Ghettolimpo” o Sleater-Kinney amb “Path of wellness” completen els llançaments discogràfics més destacats internacionalment.

Entre les noves produccions musicals en tenim des del retorn de Lorde, passant per la nova producció de Jessie J ‘I Want love’, Jake Shears de Scissor Sisters amb ‘Do the Television’, Trevor Daniel amb Julia Michaels, Saint Jhn amb SZA, Alan Walker i Imanbek, Banners, Tones and I, X Ambassadors, James Arthur, Doja Cat, Ava Max, Mariah Carey o UB40 amb Inner Circle.

A casa nostra la setmana ens deixa propostes dels Flashy Ice Cream, Iglú, Sau30, P.A.W.N. Gang, Samantha, Esther o Carles Caselles.