El passat 20 de maig es va complir un mes de la mort del DJ suec Tim Bergling, més conegut com a Avicii. La seva família, la qual ja va informar que la mort d’Avicii es tractava d’un suïcidi, ara ha donat una bona notícia al món de la música. Segons s’ha pogut conèixer, abans de la seva mort, el conegut productor musical va deixar 200 cançons preparades per a llençar al mercat musical.
Tenint presents aquestes 200 cançons ara la pregunta és que faran amb elles. Sembla que en un primer moment es té pensat fer un disc amb algunes d’elles el qual, a part de tenir una gran qualitat musical com ens tenia acostumat aquest DJ, comptarà amb una gran càrrega emocional per a tots els fans d’Avicii. De la resta de cançons descartades del disc encara no se sap que faran, algunes d’elles possiblement no arribaran mai a la llum, però per a la majoria, molt probablement, es prepararan futurs projectes.
- Publicitat -