Ed Sheeran ha estat un dels grans vencedors dels Billboard Music Awards en emportar-se els premis a millor artista, millor artista masculí, millor cançó a la ràdio per Shape of you o artista top hot 100.

En l’apartat de nou artista, el vencedor ha estat Khalid, que s’ha imposat per sobre Camila Cabello o Cardi B. En l’apartat femení la guanyadora ha estat Taylor Swift, mentre que el millor grup han estat Imagine Dragons. Drake ha vençut a Top Billboard Artist i Kendrick Lamar en la categoria Top Streaming Songs Artist.

Altres guanyadors han estat Bruno Mars, Luis Fonsi, U2, The Chainsmokers, Chris Stapleton o Post Malone.

- Publicitat -

Entre les actuacions que va deixar la gala, destaquen les de Janet Jackson que va rebre el premi Icon, on se li reconeixen les 4 dècades que porta a la música. També van pujar a sobre l’escenari Ariana Grande, Dua Lipa, Bruno Mars, Khalid, Macklemore amb Kesha o Camila Cabello.

El llistat de totes les categories i vencedors està disponible en aquesta pàgina de la Wikipedia.