Miles Kane comença a encarar la publicació d’un nou treball i acaba d’estrenar el primer avançament, anomenat Loaded, que com ha explicat a les xarxes socials, ben aviat en podrem veure el seu videoclip.

La cançó inclou en els seus crèdits a Jamie T i Lana del Rey, que es van involucrar en aquest nou tema. En una entrevista a BBC Radio 1, Kane explica que feia 10 anys que volia fer alguna col·laboració amb Jamie T, i un dia que va anar-lo veure a Los Angeles es va topar amb Lana del Rey i la creativitat a sis mans va començar a fluir a partir d’aquell moment.

El nou disc es dirà Coup de Grace i arribarà poc després de la temporada estiuenca, on el cantant ja haurà fet un bon grapat d’actuacions en diferents festivals. La resta de cançons del disc, sonaran amb un to funky, res a veure amb aquest primer avançament.

- Publicitat -