Lana Del Rey ha versionat “You Must Love Me”, el tema principal de la pel·lícula Evita originalment interpretada per Madonna. Del Rey ha donat el seu propi estil a la cançó que formarà part d’un recull dels grans èxits del seu creador: Andrew Lloyd Webber.

Webber és un compositor de música teatral conegut per crear els temes principals de musicals com Cats i Starlight Express. El músic britànic a més, va aconseguir un Globus d’Or i un Oscar a millor cançó per “You Mut Love Me”.

Unmasked: The Platinum Collection, és un recull dels temes principals que Webber ha composat al llarg de la seva carrera. El nou àlbum sortirà a la venda el 16 de març, inclourà un llibre autobiogràfic i quatre discs amb col·laboracions d’artistes com Barbara Straissand i Beyoncé.

- Publicitat -

No obstant, no és el primer tema que versiona Lana Del Rey, al 2013 la cantant va publicar al seu compte de YouTube una versió de “Chelsea Hotel nº2”, originalment interpretada per Leonard Cohen i “The Other Woman” de Nina Simone, tema inclòs al seu disc Ultraviolence.