Lana Del Rey es troba en plena gira per Amèrica del Sud, el cap de setmana passat va actuar al festival Lollapalooza a Brazil, on va tornar a incloure al seu repertori el polèmic tema “Get Free” que va deixar d’interpretar pel seu conflicte amb Radiohead.

L’artista americana va ser demandada a principis d’any per la banda de rock anglesa Radiohead, segons el grup, el tema “Get Free” era clarament un plagi del seu gran èxit “Creep” i els seus advocats exigien a Lana Del Rey el 100% dels drets del single.

La cantant va negar totalment l’acusació i va oferir al grup de rock el 40% dels drets d’autor per acabar amb el conflicte. Sembla que els artistes han arribat a un acord extraoficialment ja que la cantant ha tornat a interpretar el tema acompanyat de les següents declaracions: “Ara que el conflicte s’ha acabat, suposo que puc cantar aquesta cançó sempre que vulgui, veritat?”

- Publicitat -

Ara per ara, “Get Free” continua a nom de Lana Del Rey i els seus col·laboradors tant a YouTube com a Spotify, haurem d’estar atents per si es produeix algun canvi.