Take that, el grup que competia braç a braç contra els BackStreet Boys per ser el fenomen adolescent del moment, anuncien un nou disc i una gira mundial per celebrar els 25 anys del grup en el món musical.

Si no els recordes, potser és que ets massa jove, però els i les adolescents i preadolescents de l’època dels 90 encara tenen al cap cançons com Back for Good o Never Forget, temes que segur que tocaran durant la gira, conjuntament amb les del nou disc que també estan preparant. Tot i que la gira serà sense en Robbie Williams ni en Jason Orange.

Tot i que encara no se saben dates ni llocs, The Sun ha confirmat que la gira serà l’any que ve i que visitaran els grans estadis d’Anglaterra, Estats Units, Orient Mitjà i Sud-amèrica, tot i que s’espera que també passin per Europa per delectar els seus i les seves fans.

- Publicitat -

Si no els coneixes i tens curiositat per saber què tocaven un dels grups fenomen de fa dues dècades, aquí et deixem un dels seus temes principals.